Even voorstellen

Ik ben Alexander Buyck, motorrijder in hart en nieren. Als zoon van een Belgische vader en een Portugese moeder groeide ik op in beide landen.
Hierdoor beheers ik beide talen en ken ik Portugal als mijn broekzak.

Al in mijn jonge jaren ontmoette ik mijn echtgenote (Olivia), die ons ondertussen een prachtige tweeling (Lukas en Timon) schonk.

Na mijn middelbare studies ben ik onmiddellijk gaan werken: drie jaar in dienstverband, dertien jaar als zelfstandig zaakvoerder van een goed draaiende frituur (samen mijn echtgenote) en daarna nog één jaar in dezelfde sector als commercieel vertegenwoordiger.

In 2018 studeerde ik af als vastgoedmakelaar, drie pittige jaren, aangezien ik deze studies combineerde met de uitbating en uiteindelijke verkoop van onze zaak.

In 2019 besliste ik om mijn leven een andere wending te geven en bracht ik mijn prioriteiten in kaart via een loopbaancoach. Maandenlang kampeerden deze in mijn hoofd, tot ik op een bepaalde zaterdagochtend mijn eurekamoment had.

Alle puzzelstukjes vielen op hun plaats!

Mijn liefde voor Portugal, reizen, motorrijden, gastronomie, nieuwe mensen ontmoeten,… al deze ingrediënten smolten samen tot één nieuw project: Proudbiker.

Met dank aan volgende sponsors